Ons meest recente duurzaamheidsverslag

Robuuste, lang meegaande producten vormen de hoeksteen van onze duurzaamheidsinspanningen en natuurlijk ons gehele bedrijf.

En eigenlijk is dat niet meer dan logisch - hoe langer onze werkkleding meegaat, hoe geringer onze impact op het milieu. Zelfs als dat betekent dat we op de korte termijn minder producten verkopen, zijn we ervan overtuigd dat dit ons bedrijf wel sterker maakt op de lange termijn. Want hoe duurzamer onze producten zijn, hoe meer mensen ze willen hebben. En dat is beter voor ons, onze gemeenschappen en onze planeet.

Hoe goed we onze werkkleding ook produceren, het is en blijft zo duurzaam als de zwakste schakel in de keten. Daarom investeren we fors in innoveren, ontwikkelen en testen – zodat we nooit concessies hoeven te doen op het gebied van kwaliteit of duurzaamheid. Maar zelfs als duurzaamheid voor ons in belangrijke mate neerkomt op de levensduur van onze producten, hebben we nog een lange weg te gaan. Daarom hebben we onze focus verdeeld in drie onderling aan elkaar gerelateerde terreinen die samen onze hele waardeketen afdekken.

Productie

We werken nauw samen met onze partners om aan onze sociale en milieugerelateerde doelen te kunnen voldoen.

Producten

We maken hoogwaardige, robuuste werkkleding met een zo gering mogelijke impact op het milieu.

Impact

We streven ernaar de milieuverantwoordelijkheid binnen onze gehele waardeketen continu te verbeteren.

Hultafors Groep Duurzaamheidsverslag

Lees meer over onze duurzaamheidsinspanningen in het Hultafors Groep Duurzaamheidsverslag 2021.