Laat je buitenkleding langer meegaan

Herstel de waterdichtheid van je oude en veelvuldig gedragen buitenkleding met 9912 Wash-In Textile Waterproofing van OrganoTex®.

Snickers Workwear en het Zweedse greentech merk OrganoTex® hebben de handen ineen geslagen en een behandeling geïntroduceerd voor het tijdens het wassen waterdicht maken van buitenkleding. Met dit nieuwe product kun je de duurzaamheid van de waterdichtende of waterafstotende eigenschappen van toepasselijke* kledingstukken verlengen.

Snickers Workwear is bekend als uitvinder van duurzame kleding voor vakmannen en vakvrouwen wereldwijd. De levensduur en de duurzaamheid van onze producten zijn niet alleen cruciaal voor onze core business, maar ook voor onze duurzaamheidsinspanningen. Hoe langer onze werkkleding meegaat, hoe kleiner onze impact op het milieu.

Maria Schartau, CSR Coordinator bij Snickers Workwear, zegt: ”We werken er continu aan de ontwikkeling van onze praktijken op het gebied van duurzaamheid naar een nog hoger plan te tillen. En omdat OrganoTex® wereldwijd marktleider is in het PFAS-vrij en biologisch afbreekbaar waterdicht maken van textiel, spreekt het voor zich dat wij voor dit product met hen hebben samengewerkt.”

9912 Wash-in Textile Waterproofing van Snickers Workwear is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers in heel Europa. Als je de instructies zorgvuldig volgt, is één wasbeurt voldoende om de waterafstotendheid te verlengen voor een langere levensduur.

*De behandeling is niet geschikt voor vlamvertragende beschermende kleding of andere kledingstukken die gecertificeerd zijn volgens PBM-verordening (EU) 2016/425 categorie III.

Wasvoorschriften

Producten in dit artikel