Wat lang meegaat is duurzamer

Bij Snickers Workwear weten we heel goed dat een lange levensduur en duurzaamheid hand in hand gaan. Hoe langer onze kledingstukken meegaan, hoe minder impact ze hebben op het milieu. Dit eenvoudige maar fundamentele inzicht vormt de basis van al onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid en is van invloed op alles wat we doen.

Wij hebben altijd al geloofd in het maken van robuuste werkkleding die lang meegaat. En dat blijven we zo doen, samen met onze productiefaciliteiten, waar we de sociale en milieutechnisch verantwoorde aanpak steeds verder blijven verbeteren.. En intussen werken we stug door aan een steeds kleinere koolstofvoetafdruk.

Onze benadering van duurzaamheid

Wij maken werk van duurzaamheid. Wij hebben ons gecommitteerd aan het klimaatakkoord van Parijs en zijn altijd op zoek naar manieren om beter te worden in alles wat we doen.

Wij hebben onze duurzaamheidsinspanningen verdeeld in drie belangrijke hoofdgebieden:

Duurzaam zijn is hard werken.

Maar dat harde werk is wel de moeite waard. Voor onszelf, voor de mensen waarmee we samenwerken en voor de wereld om ons heen.

Ons commitment

Wij willen bijdragen aan het behalen van de 17 SDG doelstellingen van de VN. Ten aanzien van duurzaamheid richten we ons op de onderstaande doelstellingen.

Bevorder blijvende, inclusieve en duurzame economische groei, volledige en productieve werkgelegenheid en fatsoenlijk werk voor iedereen.
Zorg voor duurzame consumptie- en productiepatronen.
Span je echt in tegen klimaatverandering en haar gevolgen.
Zorg voor stevige implementatie en revitaliseer het wereldwijde partnerschap voor duurzame ontwikkeling.

Lees meer over

Wasvoorschrift

Lees onze tips voor de beste verzorging van jouw werkkleding.

Hultafors Group Duurzaamheidsrapport

;

Onze klimaatimpact in 2022

Read more

Meer lezen