Voel ze aan je eigen knieën

De eerste ingebouwde gecertificeerde kniebeschermers ter wereld

Snickers Workwear blijft werkkleding steeds opnieuw uitvinden - al sinds 1975. Nu doen we het weer, want we lanceren een wereldprimeur: gecertificeerde kniebeschermers die volledig geïntegreerd zijn in een eersteklas werkbroek. Met zijn onopvallende, lichtgewicht en flexibele kniebeschermers biedt deze werkbroek net zoveel bewegingsvrijheid en comfort als broeken zonder kniebeschermers.

Lijst met partners die de Capsulized™ werbroek verdelen

Vind een dealer

Onopvallende, comfortabele schokbescherming

Onze gloednieuwe 6590 AllroundWork Capsulized™ Stretch Werkbroek met kniebescherming en holsterzakken is het resultaat van ruim drie jaar onderzoek en ontwikkeling. De broek is een innovatieve combinatie van next-level sportswear technologie en onze enorme ervaring in werkkleding. De 6590 werkbroek wordt de logische keuze voor vakmensen die de hele dag in beweging zijn, en dus de slijtvaste flexibiliteit nodig hebben van op de plek gelaste, gecertificeerde kniebescherming.

6590 AllroundWork, Capsulized™ Stretch Werkbroek met kniebeschermers en holsterzakken

De eerste werkbroek ter wereld met EN 14404 gecertificeerde, permanent op de plek gelaste kniebeschermers. Deze slijtvaste en comfortabele slim-fit werkbroeken zijn bedoeld voor dagelijks gebruik.

Net zo vrij bewegen alsof je helemaal geen kniebeschermers draagt.

Slim-fit werkbroek om elke dag te dragen

Deze robuuste werkbroek is extra flexibel door 2-way stretchstof met 4-way stretchpanelen op de belangrijke drukpunten. De met CORDURA® versterkte holster-, duimstok- en cargozakken geven je nog meer functionaliteit voor dagelijks draagcomfort. En onze nieuwe, slijtvaste en toch lichtgewicht Capsulized™ kniebeschermers bieden ergonomische bescherming die de hele dag op z'n plek blijft zitten.

Gecertificeerd volgens EN 14404

Onze Capsulized™ kniebeschermers geven je gecertificeerde Niveau 1 kniebescherming. Omdat ze volledig zijn geïntegreerd is de juiste broekmaat en lengte cruciaal om je kniebeschermers precies op de juiste plek te houden. Check onze maatgids om zeker te weten dat je werkbroek perfect past bij je lijf en je werk.

Zo ontstond Capsulized™

Onze nieuwe Capsulized™ kniebeschermers worden onder hoge druk dichtgelast op 196 °C. Aan de buitenkant hebben we een laag slijtvaste CORDURA® stretchstof aangebracht. Daaronder zit een flexibele hechtingslaag die de CORDURA® stof vastzet op de eerste laag high density perfomance schuim. Dit schuim is dicht genoeg voor 110 kg aan schokabsorptie. Daarna komt er een paars schild van gerecycled high density rubber met een ongelooflijke dichtheid van 238 kg die doorboring kan tegenhouden. Daarna komt een laag grijs schuim met een dichtheid van 80 kg voor extra comfort. Al deze lagen samen worden afgesloten van de broekspijp met een laag polyester stof voor optimaal draagcomfort.

Alle lagen van de Capsulized™ werkbroek

De zes lagen van de Capsulized™ broek versterken elkaar om de energie af te voeren die je knieën tijdens je werk te verduren krijgen. De buitenste performance lagen beschermen tegen harde oppervlakken, terwijl de binnenste lagen zorgen voor comfort.

Capsulized™. Dat bedoelen we met "Inventing Workwear".

Bij Snickers Workwear maken we het enige gereedschap dat elke vakman en vakvrouw altijd nodig heeft – functionele werkkleding die extra lang meegaat. Dat doen we met werkkleding vol slimme, praktische oplossingen die het werk van professionals stukken makkelijker maakt. En daarbij letten we extra scherp op veiligheid, comfort, levensduur en duurzaamheid. Dat bedoelen we met "Inventing Workwear". En dat is precies wat je krijgt met onze nieuwe 6590 AllroundWork Capsulized™ Stretch Werkbroek met kniebeschermers en holsterzakken.

Meer lezen