Partner login

Toon uw logo

Snickers Workwear - België

profilingWanneer het goed gedaan wordt, kan bedrijfsprofilering zich terugbetalen. Het is een kwaliteitsstempel en zegt veel over uzelf en uw bedrijf. Het helpt uw bedrijf op te laten vallen, zorgt ervoor dat u zich beter onderscheidt en dat u wordt erkend om de juiste redenen.

Bij Snickers Workwear weet u zeker dat u zich tot de juiste experts richt – experts die u een volledig assortiment van services met toegevoegde waarde en productopties bieden. Zoals de juiste kleuren, op maat gemaakt borduurwerk en gepersonaliseerde verpakkingen, om een paar voorbeelden te noemen.

Neem vandaag nog contact op met ons om naar de inspirerende details te informeren.

Kwaliteitsvol borduurwerk

Met borduur werk krijgt u kwaliteit bij iedere steek, maar v ergeet niet dat woorden of symbolen die kleiner zijn dan 5 mm moeilijk leesbaar kunnen zijn.

ProfilingOns borduurwerk biedt kwaliteit met iedere steek. Het laat uw werkkleding er beter uitzien en op alle juiste manieren opvallen - voor een lange periode.

ProfilingBij Snickers Workwear gebruiken we alleen garens van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw logo gedurende een lange tijd blijft opvallen.

Fleece-logo's

Voor fleece met een bedrijfslogo erop is borduurwerk de beste keuze, omdat heat-seal lelijke plekken kan maken in de stof

Heat-sealing

Met onze geavanceerde heat-seal techniek krijgt u opvallende opdrukken van hoge kwaliteit in de maten en kleuren van uw keuze.

Logo's OP T-SHIRTS

Heat-seal is de beste keuze bij het aanbrengen van logo's op uw bedrijfs-t-shirts. U kunt rekenen op hoge kwaliteit in alle maten en kleuren.

A.P.S. EN GORE -TEX® logo's

Bij het aanbrengen van logo's op uw waterdichte kleding is heat-seal dé manier. Als u liever borduurwerk wilt, tapen we de achterkant van het borduurmotief af om ervoor te zorgen dat het kledingstuk waterdicht blijft.

REFLECTERENDE STREPEN

We kunnen extra reflecterende strepen op uw werkbroek en jacks stikken. Een voordelige oplossing om uw persoonlijke bescherming te verbeteren.

HI-VIS -logo's

Het aanbrengen van logo's op High-Vis-kleding vereist bijzondere aandacht. Te grote logo's kunnen de classificat ie van het kledingstuk in gevaar brengen.Voor optimale en veilige logo's neemt u contact op met Snickers Workwear v oor meer informatie.

Persoonlijke verpakking

Wanneer u een reeks kleding bestelt voor al uw werknemers, hebben we de perfecte service voor u: persoonlijke verpakking. Dit betekent dat iedereen al zijn of haar kleding krijgt in een verpakking met zijn of haar naam erop.

Dit vereenvoudigt de distributie binnen uw bedrijf en garandeert dat iedereen de juiste kleding en de juiste maten krijgt. Eenvoudig, handig en persoonlijk.

Profiling

Voor de allerbeste bedrijfsprofilering kunt u gerust contact opnemen met onze experts. Zij weten wat het beste werkt en kunnen een voordelige oplossing vinden die bij u en uw bedrijf past.

Vraag het ons