Partner login

Schilderskleding - Vrij om te bewegen

Onze geavanceerde schilderslijn is bedoeld voor hardwerkende mannen en vrouwen die het beste verdienen. Dankzij het geavanceerde ergonomische ontwerp en een optimale pasvorm, biedt onze schilderscollectie comfort en optimale bewegingsvrijheid en precies de gewenste geïntegreerde functionaliteit die u nodig heeft om uw werk uit te voeren. Zo wordt uw werkdag eenvoudiger, veiliger en productiever. Schilderen is nog nooit zo leuk geweest.

Bekijk als:

Voor optimale bewegingsvrijheid

Voor de vakman die altijd onderweg is. Een nieuwe generatie high-tech stretchy werkbroeken met een moderne pasvorm, voorgebogen broekspijpen en extreme bewegingsvrijheid.

Reken op geavanceerde kniebescherming en een uitstekende pasvorm rondom de taille met de geïntegreerde riem.

Bekijk de FlexiWork collectie

Kniebescherming, elke keer opnieuw

Als u veel op uw knieën werkt en vaak opstaat en knielt op een dag geven de 9191 XTR D3O® Kniebeschermers u verreweg de beste kniebescherming beschikbaar!

Met onze geavanceerde reeks D3O kniebschermers brengen we kniebescherming naar een heel nieuw niveau. Onze revolutionaire kniestukken zijn flexibel tijdens het werk en verstijven bij impact. Ze gaan ook nog eens twee keer zolang mee als andere kniebeschermers.

Lees meer over 's werelds eerste actieve kniebeschermers!