Partner login

Regenkleding - Blijf de hele dag droog

Droog en comfortabel blijven in de regen is een kwestie van het kiezen voor het juiste type werkkleding. Met het Snickers Workwear Active Climate System kunt u kiezen uit drie verschillende types regenkleding.

Voor lange regenachtige dagen zijn de geavanceerde prestaties van onze 100% waterdichte, winddichte en zeer goed luchtdoorlatende GORE-TEX® kleding de beste keuze. Als u vooral kortere diensten draait in regenachtig weer, houdt onze nieuwe geavanceerde all-weather kleding van A.P.S.-stof u goed bedekt. En voor minder actieve diensten, wanneer de ventilatie niet zo belangrijk is, is onze PU-kleding ideaal.

Bekijk als:

Missie: droog blijven

Droog en comfortabel blijven in de regen? Dat is een kwestie van het juiste type regenkleding voor uw werk kiezen. Met het Snickers Workwear Active Climate System kunt u kiezen tussen 3 verschillende typen regenkleding.

Voor 100% droog werkcomfort tijdens langere perioden in de regen, is onze GORE -TEX® kleding de logische keus. Voor betrouwbare waterdichte bescherming tijdens korte periodes in de regen, kiest u onze A.P.S. kleding. En voor snelle en betrouwbare bescherming tijdens harde regen of minder actieve werkzaamheden, kiest u onze PU kleding.

PU Regenkleding

Voor snelle en betrouwbare bescherming tijdens heftige regen of minder actieve werkzaamheden kiest u onze PU kleding.

Voor de mate van waterprenetratie gelden 3 classificaties, waarbij Klasse 2 waterdruk ≥ 8000 Pa vereist en Klasse 3 waterdruk ≥ 13000 Pa. Klasse 1 vereist hetzelfde als Klasse 2, maar zonder voorbehandeling.