Partner login

Het begon met een boze elektricien

Snickers Workwear - België

In 1975 was de elektricien Matti Viio het zat dat zijn werkkleding gewoon niet goed genoeg was. Hij had al meerdere malen aanpassingen aan de kleding waarin hij moest werken voorgesteld, maar niemand luisterde.

Matti ViioTen slotte verloor hij zijn geduld en werd hij echt boos: "Op een dag kwam ik thuis uit mijn werk en ontwierp ik mijn eigen werkkleding! Dat was mijn protest tegen de bestaande werkkledingindustrie. Ik wilde laten zien dat vakmensen zoals ik onze trots en kennis hebben en dat wij net zoveel behoefte aan respect hebben als alle andere groepen uit de samenleving."

En zo was Snickers Workwear geboren. Hij had geen idee dat hij een revolutie in de werkkleding had gestart, door kleding te ontwerpen die voldoet aan de unieke vereisten van vakmensen die op zoek zijn naar geavanceerde veiligheid, bescherming en functionaliteit.

Snickers Workwear heeft sindsdien voorop gelopen met baanbrekend werk, gedreven door dezelfde vechtersmentaliteit als toen het bedrijf werd gestart.

Vandaag de dag is Snickers Workwear een bekend, pan-Europees merk dat onderdeel is van Hultafors Group. Het geeft ons de kracht en de middelen om de werkkledingindustrie te blijven innoveren. Zo willen we de werkdag nog eenvoudiger, veiliger en productiever maken voor hardwerkende vakmensen in heel Europa.

Vraag het ons