Partner login

Snickers Workwear breidt damescollectie uit

Snickers Workwear - België

Voor het herfst / winterseizoen 2018 introduceert Snickers Workwear verschillende nieuwe modellen voor dames in het assortiment. In totaal wordt de collectie aangevuld met zes jassen en een broek. Allemaal gericht op comfort, functie en goede pasvorm.

Womens collection, insulated jacket, winter jacket, snickers workwear

Opvallende jassen voor alle weersomstandigheden

De collectie voor dames wordt ook uitgebreid met drie nieuwe High-Vis-jassen;

"Goed zichtbare kleding is een vitaal onderdeel van persoonlijke bescherming bij het werken in slecht verlichte omstandigheden. We hebben onze meest populaire high-vis ontwerpen genomen en deze aangepast voor vrouwen, "zegt Tobias Rantzén, Assortment Manager bij Snickers Workwear.

High-vis, womens collection, snickers workwear

een geweldige pasvorm voor dagelijks gebruik

Het 1107 AllroundWork, Dames 37.5® Isolerend Jack is een versie van de populaire 1100 AllroundWork, 37.5® isolerende jas voor heren. Naast een goede pasvorm geeft het ook waar voor uw geld. De jas gebruikt de 37.5®-technologie om extra comfort te bieden. De technologie werkt als een perfect microklimaat met behoud van de juiste temperatuur en vochtigheid bij fysiek werken. "De 37.5®-technologie past perfect bij onze werkkleding dankzij de hoge absorptievermogens. Het helpt om de ideale lichaamstemperatuur en relatieve vochtigheid te behouden, zowel bij intens intensief als bij laag intens werk. Met andere woorden, het houdt u in uw comfortzone ", zegt Tobias Rantzén, Assortimentsmanager bij Snickers Workwear.

Daarnaast zijn een softshell jack en een waterdicht 2-laags shelljack aan de collectie toegevoegd. Hwt 1207 AllroundWork, Dames Softshell Jack is een alledaags jack dat winddicht en waterafstotend is. Het 1367 AllroundWork, waterdichte damesjack voor dames met getapete naden zijn ontworpen voor dagelijks werk in natte en winderige omstandigheden.

womens collection, snickers workwear, winter jacket

Stretch werkbroek met damesfit

Ook nieuw dit seizoen is de lancering van de eerste stretchbroek met pasvorm voor dames.De 6701 AllroundWork, Dames Stretch Werkbroek+ met Holsterzakken heeft een geweldige pasvorm, en biedt comfort en functionaliteit.

"We zijn er trots op dat we ons aanbod voor vrouwen hebben voltooid met een geweldige stretchbroek. De feedback die we tot nu toe van onze testers hebben ontvangen, was zeer positief. Door rek in het kruis en de achterzijde toe te voegen, zorgen we voor comfort en een perfecte pasvorm, ongeacht de werkhouding, "zegt Tobias Rantzén, Assortimentsmanager bij Snickers Workwear.

womens work trousers, womsne collection, snickers workwear, stretch trousers, female fit

Gepubliceerd 09 november 2018.

Vraag het ons