Partner login

Service Line

Snickers Workwear - België

Snickers Workwear lanceert een volledige nieuwe Service Line met net de juiste funtionaliteit voor de professionals in de service industrie. Het combineert hedendaags design met een verbazingwekkende pasvorm en comfort met de juiste functionaliteit om hun werk te vergemakkelijken.

EEN NIEUWE Service Line MET EEN FANTASTISCHE PASVORM EN EEN HEDENDAAGS DESIGN.

De nieuwe Service Line van Snickers Workwear is ontworpen voor professionals die werken binnen de service industrie, gaande van transport, distributie, maintenance, assemblage, lichte industrie of facility management.

De kledij is gemaakt van duurzaam, vuilafstotend, zacht en onderhoudsvriendelijk stretchmateriaal voor een superieur langdurig comfort. Het materiaal is bestand tegen industrieel wassen en behoudt zijn stretchvermogen, vorm en kleur.

- Wij weten wat onze klanten moeten doen om de job gedaan te krijgen in de service industrie – en hoe belangrijk het is om een goede indruk achter te laten. Met de nieuwe Service Line van Snickers Workwear kan je hen een volledig nieuwe collectie aanbieden die specifiek ontworpen is om hen te ondersteunen in hun werk, zegt Jenny Falk, Project Manager bij Snickers Workwear.

Elk kledingstuk is perfect geschikt voor bedrijfsprofilering, wat heel belangrijk is in de service industrie. Samen met onze bedrukkingsdiensten betekent dit dat u uw klanten een volledige oplossing met bedrijfsprofilering kunt aanbieden met gepersonaliseerde verpakte werkkleding.

Iedereen krijgt zijn of haar kleding in een pakket, gelabeled met zijn/haar naam. Dit vergemakkelijkt uw klant zijn verdeling en garandeert dat iedereen de juiste kleding krijgt en de juiste maat.

- Wij geloven dat geprofileerde werkkleding, in combinatie met een professionele job een dubbele impact geef hoe het bedrijf over komt. Met onze nieuwe Service Line, kunnen onze klanten top kwaliteit leveren our customers can deliver top-quality service that their customers will remember, zegt Jenny Falk.

De nieuwe Snickers Workwear Service Line:

The service Line is beschikbaar bij een selectie van onze  verdelers vanaf de lente 2015.

Gepubliceerd 24 maart 2015.

Vraag het ons