Partner login

De eerste actieve kniebeschermers ter wereld

Snickers Workwear - België

Voor actieve vakmannen.

Flexibel tijdens het werk, verhardt bij stoten. Gaat tweemaal zo lang mee als andere kniebeschermers. De revolutionaire 9191 XTR D30® kniebeschermers van Snickers Workwear brengen geavanceerde kniebescherming naar een compleet nieuw niveau.

De baanbrekende kniebeschermers hebben een geavanceerd voorgebogen ontwerp dat een zachte en toch stevige buitenkant combineert met high-tech schokabsorberend D30® materiaal van binnen. Ze geven u extreme functionaliteit en werkcomfort als u lang op uw knieën werkt.


High-tech D3O® material. High-tech D30®-materiaal.
D30® is een actief en speciaal ontworpen materiaal dat bestaat uit intelligente moleculen. De moleculen zweven met uw bewegingen mee, maar bij een schok grijpen ze in elkaar vast om de energie van de botsing te absorberen.
High-frequency protection. Bescherming bij vaak knielen en opstaan.
Als u veel op uw knieën werkt en vaak moet knielen en weer opstaan, bieden de 9191 XTR D30® kniebeschermers uw knieën veruit de best beschikbare bescherming.
Long-lasting protection. Langdurige bescherming.
Het duurzame D30®-materiaal heeft een extreem langzame compressiefactor, waardoor de kniebeschermers door de tijd heen hun vorm behouden tijdens intensieve werken.
Ergonomic design. Ergonomisch ontwerp.
Knieën zijn niet plat. Daarom hebben de 9191 XTR D30® kniebeschermers een ergonomisch, voorgebogen ontwerp dat ervoor zorgt dat de kniebeschermer om uw knie sluit wanneer u knielt.

Gepubliceerd 07 mei 2013.

Vraag het ons