Partner login

Nieuwe jassencollectie maakt Snickers Workwear compleet

Snickers Workwear - België

Voortaan kun je van top tot teen gekleed gaan met de bescherming, duurzaamheid en functionaliteit die je van ons gewend bent. De nieuwe jassencollectie van dit najaar maakt van onze nieuwe generatie werkkleding een complete familie.

Nieuwe jassencollectie Snickers Workwear

Een familieaangelegenheid

Afgelopen jaar lanceerden we een compleet nieuwe generatie werkbroeken in vier compleet verschillende families. Nu is ook onze collectie jassen opnieuw uitgevonden. 

De introductie van de vier werkkledingfamilies: RuffWork, Flexiwork, LiteWork en AllroundWork, zorgt ervoor dat vakmensen kleding vinden die precies aansluit bij hun wensen en eisen.

De nieuwe generatie broeken wordt gevolgd door jassen

"Voortaan kunnen we elke vakman en -vrouw van top tot teen kleden in moderne stoffen met precies de functionaliteit en het comfort dat ze nodig hebben voor hun werk" aldus Henry Lundberg, manager R&D bij Snickers Workwear.

Werkkleding geïnspireerd door het buitenleven

Outdoor invloeden op moderne werkkleding

De invloed van outdoorkleding zie je duidelijk terug in de nieuwe collectie. Het FlexiWork Shell Jack 1300 bijvoorbeeld heeft getapete naden en de op het lichaam afstemde pasvorm heeft drielaags Cordura verstevigingen op alle plekken die slijtgevoelig zijn.

"Het 1300 Shell Jack is een uitstekend voorbeeld van hoe we geavanceerde bescherming tegen weersinvloeden kunnen bieden met een goede pasvorm en ventilatie die het op kan nemen tegen de beste outdoorkleding, maar met de slijtvaste duurzaamheid en geavanceerde functionaliteiten die moderne vakmensen nodig hebben" zegt Henry.

Gepubliceerd 13 september 2016.

Vraag het ons