Partner login

Snickers Workwear presenteert een nieuwe stretch vloerleggersbroek

Snickers Workwear - België

Gemaakt van een duurzame Ripstop-stof met mechanische stretch de nieuwe 6923 FlexiWork, Vloerleggersbroek+ met Holsterzakken biedt uitzonderlijk comfort en duurzaamheid.

Optimaal comfort en slijtvast

De broek is gemaakt van een duurzame Ripstop-stof met mechanische stretch en biedt niet alleen uitzonderlijk comfort maar tevens extra duurzaamheid. Om ervoor te zorgen dat het kniegedeelte de knie meerdere uren per dag kan dragen, zijn de kniestukzakken verstevigd met volledig rekbare Armortex®-stof inclusief DuPont™ Kevlar® aramide vezels.

“De pasvorm is gebaseerd op het populaire 6-serie ontwerp dat, in combinatie met de zachte en elastische stoffen, een uitstekende flexibiliteit en een groot comfort garandeert. Kortom, deze broek volgt elke beweging van de hardwerkende vloerlegger, "zegt Sales Development Manager Henry Lundberg.

“Ons doel was om de comfortabelste werkbroek voor de vloerlegger te maken die ooit is gemaakt voor verschillende klimaatomstandigheden, warm en koud, zonder concessies te doen aan de duurzaamheid. Afgaande op de respons tot nu toe zijn we meer dan tevreden," zegt Henry.

Floorlayer trousers

Getest door vloerleggers over de hele wereld

Zoals gewoonlijk worden onze producten grondig getest voordat we ze lanceren en de vloergleggers werkbroek vormt hierop geen uitzondering.

"Ik draag nu elke dag 5 maanden de nieuwe vloerleggingsbroek. Het verbaast me hoe ze zo comfortabel en licht van gewicht kunnen zijn, maar toch robuust genoeg om bestand te zijn tegen knielen gedurende 5 uur per dag, 5 dagen per week," zegt Tord Modig, een van de testers.

Lees het nterview met Tord Modig.

New stretch floorlayer trousres

Gepubliceerd 29 mei 2018.

Vraag het ons