Partner login

Nieuw: hybride stretch kledingstukken

Snickers Workwear - België

Voor het herfst / winterseizoen 2018 lanceert Snickers Workwear een complete stretchset. 6940 FlexiWork, Softshell Stretch werkbroek en 1940 FlexiWork Softshell stretchjas zijn de optimale keuze voor buitenwerk waarvoor maximale mobiliteit vereist is.

Hybride kleding voor betere prestaties

De stretchset heeft een unieke stoffencompositie - een combinatie van vier stoffen voor betere prestaties. De Schoeller® Softshell 4-way stretch geeft het kledingstuk windbescherming en comfort. Voor extra comfort en ventilatie werd een dubbel geweven 4-way stretch gebruikt in de voorpanelen. Om duurzaamheid te garanderen, is armortex® versterkt met Kevlar-stretch op de armen en knieën en op de onderbenen een drielaagse Cordura®-bescherming tegen water.

"Door verschillende stoffen in de kledingstukken te combineren, zorgen we ervoor dat de beste eigenschappen van elke stof worden gemaximaliseerd. Onze werkkleding in volledige stretch volgt de lichaamsbewegingen en optimaliseert perfect je vermogen om te bewegen en uw volledige potentieel te gebruiken, "zegt Tobias Rantzén, Assortimentsmanager bij Snickers Workwear.

Stretch je comfort

Stretch wordt toegevoegd aan werkkleding om maximale bewegingsvrijheid te bieden. Het wordt ook toegevoegd aan specifieke delen van het kledingstuk om ventilatie en comfort te vergemakkelijken. Het stuk wordt ofwel in de buigende richting geplaatst of waar het lichaam uitzet. Het kan bijvoorbeeld op de armen, op of boven je knieën worden geplaatst om de beweeglijkheid te optimaliseren. Het gebruik van elastische stoffen zorgt ook voor een slankere pasvorm op de werkkleding.

"Door stretch te gebruiken, kunnen we de kleding aanpassen aan een slankere pasvorm, wat niet alleen resulteert in een nieuwe look, maar het vermindert ook het risico dat kleding in machines verstrikt raakt. Dit is echt de grenzen verleggen voor de werkkledingindustrie en zal leiden tot een hoger niveau van comfortabele werkkleding, "zegt Tobias Rantzén, Assortimentsmanager bij Snickers Workwear.

Gepubliceerd 09 november 2018.

Vraag het ons