Partner login

Lancering van de nieuwe generatie werkbroeken

Snickers Workwear - België

Na meer dan twee jaar van intensieve productontwikkeling komen de eerste exemplaren van de nieuwe RuffWork en FlexiWork werkbroeken beschikbaar bij geselecteerde dealers. Het is de grootste productlancering van het merk sinds de ontwikkeling van de iconische 3-serie werkbroek tien jaar geleden en vormt het hoogtepunt van de viering van het 40 jarig jubileum van Snickers Workwear.  

De nieuwe werkbroeken volgen een compleet nieuw concept waarbij elke werkbroek is ingedeeld in een familie. Elke productfamilie is ontworpen met een specifieke beroepsgroep in gedachte zodat elke broek binnen de familie naadloos aansluit bij de functionaliteit die nodig is voor de werkzaamheden. De eerste twee families werkbroeken die in september gelanceerd worden heten RuffWork en FlexiWork

Productlancering RuffWork en FlexiWork. De nieuwe generatie werkbroeken

Meer dan twee jaar is gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe werkbroeken. Er is uitgebreid vooronderzoek gedaan om een optimaal product te ontwerpen. Een groep eindgebruikers speelden een grote rol in de ontwikkeling. Deze vakmensen die elke dag werkkleding dragen zijn uitvoerig geïnterviewd, hebben deelgenomen aan intensieve workshops en hebben samen meer dan 200 weken de werkbroeken in de praktijk getest.

De nieuwe FlexiWork werkbroek

- "We zijn erg trots op deze nieuwe werkbroeken. Ze zijn extreem comfortabel en geven een hele nieuwe betekenis aan draagcomfort. De pasvorm is volledig gericht op bewegingsvrijheid, dat kun je merken aan de manier waarop de broekspijpen je bewegingen volgen.

Dankzij de voorgebogen broekspijpen kun je makkelijk wisselen tussen staan en knielen zonder dat de stof vervelend trekt. Je hoeft dus niet meer je broekspijp op te trekken als je op één knie wilt werken. Zo krijg je bescherming op de juiste plek wanneer het nodig is en werk je prettiger." zegt Fritjof Henmark, Assortimentsmanager bij Snickers Workwear.

 

De nieuwe RuffWork werkbroekMet de nieuwe werkbroeken komt ook een hele reeks nieuwe oplossingen voor meer comfort en een grotere functionaliteit. Zoals nieuwe combinaties van materialen met stretchstoffen tot slimme ventilatie en de nieuwe generatie kniebescherming met KneeGuard Pro. 

Een van de inzichten die uit de samenwerking met eindgebruikers voortkwam was dat veel vakmensen het lastig vinden om te kiezen uit het enorme aanbod van werkbroeken en niet alle functionaliteiten gebruiken die tot op heden standaard deel uitmaakten van een werkbroek. De nieuwe generatie werkbroeken vormt hier het antwoord op.

Daarom hebben de nieuwe werkbroeken nog een ander belangrijk kenmerk: het is eenvoudig te begrijpen wat elke broekenfamilie vertegenwoordigt en voor welke werkzaamheden de broek geschikt is. De nieuwe generatie werkbroeken is tot drie verschillende niveaus van functionaliteit beschikbaar om te voldoen aan verschillende eisen. 

De nieuwe RuffWork DENIM werkbroek

De RuffWork broeken zijn ontwikkeld voor zwaar werk en veeleisende werkomgevingen, ze zijn zeer slijtvast en volgen het lichaam bij veel knielen en opstaan. Ze zijn bijvoorbeeld voorzien van sterk Cordura® 1000 materiaal en het nieuwe KneeGuard Pro systeem waardoor kniebeschermers altijd op de juiste plek onder de knie terechtkomen bij het knielen. Er is ook een denimvariant van deze broek voor de liefhebbers van jeans.

FlexiWork broeken zijn ontwikkeld voor die beroepen waarbij flexibiliteit en bewegingsvrijheid erg belangrijk zijn. Deze high-tech broeken zijn op het lichaam afgestemd (body-mapped design) en gemaakt van sterk stretchmateriaal dat lichtgewicht aanvoelt en de spanning rondom de benen vermindert.

− "De start met RuffWork en FlexiWork is slechts het begin van onze grootste lancering ooit. In de lente onthullen we meer productfamilies zodat we een compleet nieuwe range van werkbroeken kunnen bieden.” aldus Fritjof Henmark.

Gepubliceerd 01 september 2015.

Vraag het ons