Partner login

Prestigieuze design award voor Hultafors Group.

Snickers Workwear - België

Drie handschoenen van Snickers Workwear's nieuw gamma Left & Right Gloves zijn bekroond met de Red Dot Design award door een internationale jury. In een zware concurrentstrijd kregen de handschoenen Specialized Tool, Specialized Impact en Power Grip de prijs voor uitmuntend design en functionaliteit.

Snickers Workwear red dot design award news

- We zijn erg trots en blij met de prijs. Er zit veel hard werk achter deze producten, zegt Joakim Hedelin, Director New Business bij Hultafors Group. De Red Dot design award wordt beschouwd als 's werelds meest prestigieuze design competitie. De Red Dot is een symbool van innovatie, functionaliteit en kwaliteit. In de wedstrijd van dit jaar zijn er 4815 bijdragen van bijna tweeduizend fabrikanten en 53 landen beoordeeld.

- Dit toont aan dat we goed staan ten opzichte van de internationale concurrentie, zegt Joakim Hedelin. De manier waarop we voortdurend oude waarheden in vraag stellen om het dagelijks leven van de hardwerkende professionals te verbeteren, is onze weg naar succes.

Deze werkhandschoenen zijn onderdeel van een nieuw concept van Snickers Workwear dat de manier om mee te werken en om te verkopen revolutioneert. Left & Right Gloves worden één per één verkocht omdat de handschoenen vaak versleten zijn op verschillende plaatsen en op verschillende momenten. Een handschoen is bijna altijd versleten voor de andere die vaak nog als nieuw is. Hierdoor is het niet nodig is om beide modellen te vervangen. De Left & Right handschoenen kijken ook naar de verschillende behoeften die de linker en rechter handen hebben. Verschillende werktaken stellen ook verschillende eisen aan de linker-en rechterhand handschoenen, zoals de bescherming en beweeglijkheid.

- Vooraleer we besloten hebben om nieuwe werkhandschoenen voor de steeds veeleisendere professional te ontwikkelen, zijn we zijn begonnen met een grondige analyse hoe professionals werken en handschoenen gebruiken, zegt Cecilia Bergsten, Product Developer bij Hultafors Group. Op deze manier hebben we een unieke pasvorm en optimale prestaties voor elke taak ontwikkeld. Dat 's werelds meest vooraanstaande ontwerpers onder de indruk zijn van het design geeft ons echt veel voldoening, zegt Cecilia Bergsten.

Specialized Tool, art nr: 9597 / 9598
Specialized Impact, art nr: 9595 / 9596
Power Grip, art nr: 5957 / 9558

Gepubliceerd 10 juni 2014.

Vraag het ons