Partner login

Mission: Save your knees

Snickers Workwear - België

Nieuwe D3O® kniebeschermers met SUPERIEURE DEMPING EN BESCHERMING.

D3O® LITE is een high-tech materiaal, die superieur comfort combineert met een perfecte demping en bescherming. Het is zeer flexibel maar duurzaam en snijbestendig volgens de CE standard EN14404, die betrouwbare krachtverdeling en snijbescherming
garandeert.

De nieuwe kniebeschermers hebben ook een uniek ergonomisch injectie gevormd design met luchtkanalen. Het maakt de kniebeschermers echt passend op de knie en geven ook een perfecte ventilatie voor maximaal comfort tijdens het werken op de knieën.

- Dankzij onze exclusieve overeenkomst met D3O Impact Protection, kunnen we de beste kniebescherming aanbieden die beschikbaar is op de markt. Wat veel mensen niet weten, is dat professionele vakmannen meer druk op hun knieën zetten dan veel topsporters dan moeten doorstaan.

Met de nieuwe 9112 D3O® LITE  kniebeschermers kunnen we rekenen op extreem comfort en langdurige bescherming, zegt Johan Wijkmark, Project Manager bij Snickers Workwear

Zoals alle kniebeschermers van Snickers Workwear, zijn de nieuwe 9112 D3O® Lite Kneepads ontworpen voor het Snickers Workwear KneeGuard™ positioneringssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de kniestukken op verschillende hoogtes in de kniestukzakken kunnen geplaatst worden voor een juiste positionering en maximale bescherming.

- Zelfs als is het geavanceerde ontwerp van cruciaal belang voor de kniestukken, de positionering van de kniestukken is even belangrijk. Met het KneeGuard™ positioneringssysteem van Snickers Workwearkan je er op betrouwen dat je kniebeschermers mooi op z'n plaats blijven, zegt Johan Wijkmark.

De 9112 D3O® LITE kniebeschermers voor de professionele vakman is beschikbaar in 1 maat en past in alle kniezakken van de Snickers Workwear werkbroeken. De kniebeschermers zijn beschikbaar vanaf maart 2015.

Meer details over de 9112 D3O® LITE kniebeschermers:

  • Uiterst comfortabel en toch duurzaam en snijbestendig D30 Lite™ materiaal voor maximaal comfort en krachtverdeling.
  • Ergonomisch voorgebogen ontwerp met luchtkanalen die de knie omsluiten en zorgen voor superieur comfort, bescherming en ventilatie.
  • Geavanceerd injectie-gemodelleerd ontwerp voor langdurige en betrouwbare bescherming.
  • Kan op verschillende hoogtes in de kniezakken worden geplaatst voor een optimale positie en maximale bescherming.
  • Past in kniezakken van alle Snicker Workwear broeken.

Gepubliceerd 23 maart 2015.

Vraag het ons