Partner login

40 years of innovation

Snickers Workwear - België

In 2015 vieren we dat Snickers Workwear 40 jaar hét toonaangevende merk is als het gaat om baanbrekende werkkleding voor professionele vakmensen in Europa. En we beloven u dat dit gaat merken dit jaar.

Het jubileum zal gekenmerkt worden door fascinerende productlanceringen en innovatief design voor de professionele vakman. Highlights zijn bijvoorbeeld de compleet nieuwe servicelijn en nieuwe D3O® LITE kniebeschermers.

WE vieren 40 jaar – bereid u voor op meer nieuws en activiteiten dan ooit tevoren.

40 jaar Snickers Workwear - Iedereen praat over geld, maar niemand over werkkleding

Matti Viio in vintage Snickers Workwear

Terugkijkend op een unieke geschiedenis waarin we de trotse vakman al jaren voorzien van kwaliteitskleding, plaatst het 40-jarig jubileum van Snickers Workwear een nieuwe mijlpaal in onze geschiedenis van innovatie.  

Snickers Workwear is opgericht door Matti Viio die in 1975 zijn geduld verloor omdat zijn werkkleding niet goed genoeg was. Sindsdien ontwikkelt Snickers Workwear werkkleding die aansluit bij de specifieke eisen die een vakman aan zijn werkkleding stelt en voorzien we in een heel nieuw niveau van veiligheid, bescherming en functionaliteit.

Onder de innovaties die de werkkledingindustrie hebben bestormd zijn baanbrekende oplossingen zoals holsterzakken, kniestukzakken, het multifunctionele toolvest en werkkleding ontworpen in 3D.

Nu, 40 jaar later, is het merk Snickers Workwear nog steeds een toonbeeld van betrouwbare werkkleding die vakmensen in meer dan 20 markten bedient.

"We beginnen vol spanning en trots met de viering van het jubileum van Snickers Workwear. Onze historie is vol toonaangevende innovaties, een erfgoed dat we met veel respect behandelen. Niet alleen heeft ons onderzoek en onze ontwikkeling de branche veranderd, maar het heeft vooral de werkomstandigheden van vakmensen verbeterd door onze producten echt aan te passen op hun specifieke behoefte." Zegt Fritjof Henmark, Assortimentsmanager bij Snickers Workwear.

Het 40-jarig jubileum start met twee grote noviteiten. Allereerst wordt een compleet nieuwe servicelijn met een tijdloos design en fantastische pasvorm en comfort gelanceerd. Daarbij zullen gloednieuwe kniebeschermers de markt bestormen met high-tech D3O® Lite materiaal. In het najaar zal een nog grotere lancering worden aangekondigd, maar die details houden we nog even geheim.

"Het 40-jarig jubileum zal zonder twijfel gekarakteriseerd worden door de 'spirit of innovation' die zo kenmerkend is voor Snickers Workwear. Verschillende productlanceringen zullen aangekondigd worden die stuk voor stuk technologische vooruitgang en functionele kleding en bescherming demonstreren evenals de diepte van het assortiment. We kijken er naar uit om het grootste productnieuws van het afgelopen decennium bekend te maken. Wees gerust, we houden u op de hoogte." zegt Fritjof Henmark.

Gepubliceerd 23 maart 2015.

Vraag het ons