Partner login

Gratis polo shirt met logo bij aankoop van 2 werkshorts

Snickers Workwear - België

Geniet van onze lente/zomer shortactie en krijg vanaf 1 april bij aankoop van 2 werkshorts of 2 'Pirate' werkbroeken een logo polo shirt (ter waarde van € 16,50 excl. btw) cadeau.

Deze actie is geldig op alle werkshorts van Snickers Workwear (Serie 3 & 6) tot zolang de voorraad strekt. Alleen verkrijgbaar bij deelnemende dealers, vraag jouw dealer naar deze aanbieding.

AllRoundWork, Polo Shirt (2715)

Een moderne klassieker voor elke dag. Comfortabel polo shirt met logo met contrasterend zwart/grijs (kleur 0458) met genoeg ruimte voor bedrijfsprofilering.

  • Geribde boord en manchetten houden het shirt in vorm, was na was
  • Verstevigde naden in de nek voor een lange levensduur
  • Gedrukt neklabel voor maximaal comfort

Materiaal: 65% Polyester, 35% Katoen, 220 g/m² Maten: S-XXL

Korte werkbroeken

Blijf koel in de hitte in deze werkshorts met alle functionaliteiten die je nodig hebt. Heb je nood aan een lichte short of een stevige, duurzame short voor de zomer?

Bekijk onze werkshorts

Pirate werkbroeken

De ultieme lengte bij warm weer. Vooruitstrevende 'Pirate' werkshorts met een geavanceerd ontwerp waarbij je de koeling ervaart van een gewone short met een optimale kniebescherming.

Bekijk hier onze pirate werkbroeken

Waar te koop?

Waar u zich ook bevindt, er is altijd een Snickers Workwear verdeler in uw buurt. Zoek de dichtstbijzijnde verdeler met onze handige Dealer Locator.

Zoek hier uw dichtsbijzijnde verdeler

Vraag het ons