Partner login

Werkkleding voor vrouwen

Snickers Workwear - België

Bij de Snickers Workwear damescollectie draait alles om een ding; functionaliteit zonder compromis, draagcomfort en bescherming, speciaal ontworpen voor vrouwen.

Onze dameswerkbroeken bijvoorbeeld hebben een lage pasvorm, Twisted Leg™ ontwerp en Snickers Gusset™ in het kruis voor een moderne vrouwelijke pasvorm en maximale bewegingsvrijheid.

Optimale bewegingsvrijheid

De damescollectie heeft een geavanceerd ontwerp dat zorgt voor een uitstekende pasvorm en een tijdloze uitstraling. De snit zorgt ervoor dat je bij elke beweging optimale bewegingsvrijheid hebt en de hele dag comfortabel kunt werken.

Low cut waist

Een vrouwelijke uitstraling en pasvorm

Elk item uit de damescollectie is afgestemd op het vrouwelijk lichaam. De werkbroeken zijn bijvoorbeeld voorzien van een laag gesneden taillelijn zodat de broek goed rondom de heupen valt.

Functionaleit tijdens elke werkdag

In elk kledingstuk vind je de functionaliteiten die je nodig hebt om elke dag een succes te maken. Draag je gereedschap met je mee in de handige meterzak of de holsterzakken en je gsm in de speciale telefoonzak.

Gecertificeerde kniebescherming

Op je knieën werken is zwaar. Daarom bieden onze werkbroeken en kniebeschermers met het gepatenteerde KneeGuard™ plaatsingssysteem de meest geavanceerde, gecertificeerde kniebescherming. Zo kun je elke dag veilig werken en je knieën sparen voor later.

Bekijk de collectie dameskleding

Damescollectie

Vraag het ons