Partner login

Werkhandschoenen met grip, gevoel en bescherming

Snickers Workwear - België

Je handen zijn je belangrijkste gereedschap, dus we willen ze alleen het beste geven. Maar wat maakt nu een goede handschoen? Met onze brede collectie werkhandschoenen kun je altijd rekenen op de ultieme combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en bescherming die past bij jouw werk.

KIES DE PERFECTE HANDSCHOEN VOOR HET WERK DAT JE DOET

Veel verschillende handschoenen passen bij veel verschillende werkzaamheden. Het belangrijkst is dat het paar dat je kiest goed om je hand past. Zorg ervoor dat je de goede maat draagt, want dan ervaar je de beste balans, precisie, comfort en bescherming. Hier zijn een aantal dingen waar je op kunt letten bij je keuze:

In welke omstandigheden werk je? Ruw, nood aan een vaste grip en dikke bescherming, of fijn precisiewerk waar gevoel en flexibiliteit primeert?

Wat voor hand heb je?  Lange of korte vingers? Stevig of slank?

Hoe duurzaam moeten je handschoenen zijn? Onze handschoenen worden gemaakt om lang mee te gaan, maar als je vaak je handschoenen vervangt omdat ze vies zijn is een eenvoudiger model misschien een betere oplossing.

.

Passend voor prestaties

“Je handen zijn je belangrijkste gereedschap! Daarom leggen we de lat erg hoog en focussen we op elk klein detail om de perfecte handschoenen te creeën.

Om de perfecte pasvorm te creëren hebben we elk detail van de hand bestudeerd, en in het bijzonder hoe vakmensen hun handen gebruiken. Deze kennis zie je terug in elke naad en snit in onze handschoenen. Gevormd voor de vorm van je hand met handige details zoals voorgebogen vingers die ervoor zorgen dat er een natuurlijk rustpunt is.

De behoefte aan bescherming, precisie en comfort balanceren is een grote uitdaging. Dunnere handschoenen, vooral van onze Precision familie van handschoenen, faciliteren fijn werk terwijl handschoenen uit onze Power familie meer geschikt zijn voor ruwe werkomstandigheden.

Nu bieden we een geselecteerde collectie van verschillende handschoenen. Eenvoudig om uit te kiezen, maar breed genoeg om je de beste handschoen voor jouw werk te kunnen bieden.”

Cecilia Bergsten, Product Developer handschoenen bij Snickers Workwear.

Bekijk onze handschoenencollectie

Power gloves voor het zware werk

Dit zijn de werkpaarden onder de handschoenen voor zwaar werk zoals laden, lossen en scheuren. De unieke gebogen vorm zorgt voor een stevige en veilige grip en de geavanceerde snit en duurzame materialen zorgen voor het comfort en de bescherming zoals je die van ons gewend bent.

Power gloves

Precision gloves voor meer behendigheid

Lichte en flexibele handschoenen met extra aandacht voor pasvorm en gevoeligheid. Perfect voor precisiewerk. De flexibele materialen, bescherming van de knokkels, kussentjes en verstevigingen bieden een optimale bescherming en gevoeligheid.

Precision gloves

Specialized gloves met unieke functionaliteit

Handschoenen geoptimaliseerd voor specifieke taken. Deze handschoenen zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien van unieke functies. Elke handschoen is zo gemaakt dat elke afzonderlijke hand het maximale ervaart op het gebied van gevoeligheid, bescherming en comfort.

Specialized gloves

Weather gloves houden je handen warm en droog

Werkhandschoenen geschikt voor zware en koude omstandigheden. Geavanceerde materialen zorgen voor een hoge gevoeligheid, frictie en grip zelfs in natte, koude en gladde omstandigheden. Deze handschoenen houden je handen warm en beschermd, ongeacht het weer.

Weather gloves

Vraag het ons