Partner login

Thermisch ondergoed - Warmte van binnenuit

Snickers Workwear - België

Jezelf kleden voor de kou is net als het bouwen van een huis; je start met de fundering. Onze baselayers zijn ontworpen om de ultieme eerste laag te zijn. Een laag die je warm en comfortabel houdt met ademende materialen voor ventilatie en vochafvoer op je juiste plekken.

Onze naadloze designs zijn voorzien van 37.5® ventilerende vezels, polyamide en merino wol en sluiten aan bij verschillende werkzaamheden in koude werkomstandigheden.

De geavanceerde baselayers horen bij drie verschillende families om aan te sluiten bij verschillende koude klimaten en verschillende mate van werkintensiteit.

LiteWork – voor extra actieve prestaties

Baselayer kledingstukken uit de LightWork familie zijn voorzien van 37.5® technology geschikt voor actief werk waarbij ventilatie en vochttransport topprioriteit zijn.

LiteWork Thermisch Ondergoed

FlexiWork – een geëvolueerde klassieker

Onze populaire XTR-lijn leeft voort in dit ontwerp met verbeterde functionaliteit. De geavanceerde patronen bieden gevarieerde warmte op verschillende plekken en ventilatie daar waar je het nodig hebt.

FlexiWork Thermisch Ondergoed

FlexiWork Wol – wanneer extra warmte nodig is

De combinatie van wol voor de warmte en polyamide voor slijtvastheid maakt deze baselayers warm en ventileren, terwijl ze ook lang mooi blijven. De items zijn voorzien van zachte wollen teddy op de plekken waar je extra warmte nodig hebt.

FlexiWork Wollen Thermisch Ondergoed

Ontdek meer ↓

Zo blijf je warm in 3 stappen

Jezelf warm kleden wanneer het koud is, is niet zo lastig. Maar als je ook hard werkt en zweet terwijl het koud is, dan heeft je outfit meer aandacht nodig om comfortabel te kunnen werken.

Kleed jezelf in laagjes voor maximaal comfort

Vraag het ons