Partner login

Stretch op de proef stellen

Snickers Workwear - België

De Ierse elektricien Liam Cunningham gebruikt werkkleding om zijn eigen merk te bouwen. Toen we hem betrokken hadden bij het ontwikkelingsproces van de 6241 AllroundWork, Stretch Werkbroek was hij verbaasd. Niet alleen door de goede uitstraling die ze hem gaven, maar ook door de verbluffende flexibiliteit en het comfortabele gevoel.

Ze zijn zo fijn dat ik ze nauwelijks voel. Het lijkt bijna alsof ze deel uitmaken van mijn lichaam, zegt Liam.

"Aanvankelijk was ik bang dat de slanke pasvorm een probleem zou kunnen vormen op zolders en andere krappe plaatsen. Het is eigenlijk andersom. De broek heeft verschillende soorten stretchstof in verschillende delen van het kledingstuk om je te helpen. Bijvoorbeeld de 4-way stretch stof bij de taille en de achterkant van de benen die je extra beweeglijk maken."

"Deze broek biedt een compleetheid die je niet vaak tegenkomt."

Maar dat is niet de enige reden waarom ze jouw favorieten zijn geworden?

"Zeker: Ierse vakmensen, vooral de jongere, nemen geen genoegen met werkkleding die geen veiligheid, bescherming en functionaliteit biedt. Maar een modern ontwerp is net zo belangrijk. Deze broek biedt een compleetheid die je niet vaak tegenkomt."

Waarom is uiterlijk belangrijk geworden in een branche waar het erom gaat vies te worden?

"Bij Elite Electrical gebruiken we werkkleding als een manier om aan ons merk op te bouwen. Goed uit zien, is een concurrentievoordeel geworden. Met deze nieuwe werkbroek zie ik er zo goed en toonbaar mogelijk uit dat collega-vakmensen op bouwlocaties overal op het eiland stoppen en mij vragen waar ik ze heb gekocht.”

Zou je zeggen dat de broek te stijlvol is en te koste gaat van de functionaliteit?

"Ik zou dat niet zeggen, nee. De functies met het onderscheidende "Snickers-smartness" zijn er allemaal: de opbergvakken voor al mijn kleine schroeven, de telefoonzak, de mes bevestiging en als laatste - maar niet als minste - de KneeGuard Pro met harmonicaplooi, waardoor mijn kniebeschermers in optimale positie blijven voor superieure bescherming. Zonder de plaatsing van een goede kniebeschermer is het een slechte dag op het werk!"

"We gebruiken werkkleding om aan ons merk op te bouwen"

Wanneer het over je werkkleding gaat, lijkt het alsof je exclusief bij Snickers Workwear koopt?

"Ja, en ik moet nog een voor de hand liggende reden toevoegen aan de keuze, de duurzaamheid. Voor 30% meer geld krijg ik 100-200% meer uit een paar Snickers Workwear broeken.”

profiel Liam Cunningham

Leeftijd: 32
Familie: Vriendin en een hond
Werk: Elektriciteits aannemer bij Elite Electrical in Kildare, Ierland.
Jaren in de business: 15
Bedrijfsmotto: "Om elke klus te behandelen met de zorg en aandacht die het zou ontvangen als het onze eigen (woning) was".

Ontdek meer ↓

Slim fit stretch werkbroek

Deze stretchy werkbroek heeft dunnere benen voor een mooie, technische look. Stretch Cordura op de knieën gecombineerd met 4-way stretch aan de achterkant voor een grote flexibiliteit en comfort.

Vraag het ons