Partner login

MARC ISELIN

De Zwitserse atleet Marc Iselin, die vanaf zijn geboorte een skiliefhebber was, heeft meegedaan aan zowel de Olympische spelen als de Wereldbeker. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen ski-, snowboard- en meubelwerkplaats in Dietikon, net buiten Zürich in Zwitserland.

Ontmoet Marc

KLEIBOUWER MET DUURZAME AMBITIES

We zijn in een oud huis in kalksteen in het dorp Kastlösa op het eiland Öland in Zweden. Op zolder klopt Hanna Nilsson met klei op een baksteen. Als recent afgestudeerde architect droomde ze ervan om de bouwsector duurzamer te maken. En dat is precies wat er gebeurde. Maar niet op de manier die ze zich voorstelde.

Ontmoet Hanna Nilsson

"Perkamentus van de meubelwereld"

Greg McGeough is de man achter het Ierse bedrijf Barrell & Gunn. A furniture company that has created its own niche using 17th century Japanese technology and American industrial vintage.

Ontmoet Greg McGeough

Het testen van de nieuwe vloerleggersbroek

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe vloerleggersbroek met optimale bewegingsvrijheid en een lange levensduur. We spraken met een van de testers die bij de ontwikkeling betrokken waren.

Ontmoet Tord Modig

Passie voor tegels en gelijkheid

Julia Schaffer Flemk is een tegelzetter die gepassioneerd is over een bouwsector die gelijke kansen biedt. Deze strijd heeft ertoe geleid dat ze subsidies heeft gekregen, aandacht heeft gekregen in de media en meer werk heeft gekregen dan ze kan passen.

Ontmoet Julia Schaffer Flemk

ÅRE TIMMERHUS

De winters in Åre in Zweden zijn lang en koud. Toch werken Isak Stålenhag en zijn collega’s van Åre Timmerhus het hele jaar buiten aan het maken van massief houten huizen. In temperaturen van -30 is het noodzakelijk om juist gekleed te gaan.

Ontmoet Åre Timmerhus

Bescherm je knieën

Ontmoet Björn Ödén, monteur van groot materieel.

Verslijt je kniebeschermers, niet je knieën n

Een klassieker om op te vertrouwen

Ontmoet Jörgen Olsson, mechanic and partner with GIAB.

De favoriete werkbroek van...