Partner login

Voorjaarscollectie: Blijf koel tijdens je werk

Snickers Workwear - België

Voor de lente/zomer voegen we nieuwe stijlen van werkshorts en werkbroeken toe aan ons stretch-assortiment. Onze High-Vis-collectie is uitgebreid met een werkbroek, een werkbroek met pasvorm voor dames en bovenkleding om je zichtbaar en veilig op het werk te houden. We zijn ook trots om een reeks werkkleding te introduceren die is gemaakt van katoen van BCI (Better Cotton Initiative) en gerecycled polyester. Het is tijd om koel te blijven op het werk!

Flexiwork korte broeken zonder holsterzakken

Voor superieure flexibiliteit en comfort in de hitte, draag deze lichte werkshorts in een high-tech body-mapped ontwerp. Met ventilerende stretchstof met Cordura®-verstevigingen voor uitstekende bewegingsvrijheid.

6914 FlexiWork, Korte broek+

Stretch werkbroek zonder holsterzakken

Slim fit werkbroek in stretch. Strategisch geplaatste 4-way stretch aan de achterkant en stretch inzet in het kruis voor extra flexibiliteit en comfort.

6341 AllroundWork, Stretch Werkbroek

Stretch korte broeken met en zonder holsterzakken

Slanke werkbroek in stretch. Strategisch geplaatste 4-way stretch aan de achterkant en stretch inzet in het kruis voor extra flexibiliteit en comfort. Met en zonder holsterzakken.

AllroundWork, Stretch Korte broek

Bewuste keuze - werkbroek en jack

Met trots presenteren wij een werkbroek en jack van BCI (Better Cotton Initiative) katoen en gerecycled polyester. Door gerecyclede materialen in onze werkkleding te gebruiken, verminderen we onze ecologische voetafdruk zonder concessies te doen aan de sterkte of prestaties van de producten.

6270 + 1570 AllroundWork, Vision Werkbroek en Jack

Ergonomische logo bretels

Ergonomische bretels met brede elastische banden die je lasten gelijk verdelen. De strak geplaatste clips houden de broek op zijn plaats en zorgen voor een hele dag werkcomfort.

9064 Logo Bretels

Ontdek meer ↓

Vraag het ons