Partner login

HOE Snickers Workwear werkbroeken gemaakt worden

Snickers Workwear - België

Het maken van een duurzame, functionele en ergonomische werkbroek met veel comfort is een constante uitdaging voor Snickers Workwear. Elk moment bij het maken van een broek is het resultaat van vele jaren ervaring, aandacht voor details en heeft natuurlijk bekwame en gepassioneerde specialisten nodig.

De weg naar perfectie

Wist je dat er 64 stukjes, 6 stofsoorten en 46 accessoiretypen nodig zijn om slechts één paar FLEXI-werkbroeken voor Snickers Workwear te maken? Daarmee eindigt het niet. Om deze te voltooien, zijn er 40.000 steken en 122 productie-minuten nodig. Klinkt vrij complex, toch?

5 VRAGEN AAN DE EXPERT

Om meer te weten te komen over de constructie van een werkbroek hebben we Margarita Kleinhofa, onze Senior Product Developer, gesproken, die constant op zoek is naar perfectie.

Vertel ons, hoe zijn een paar Snickers Workwear-broeken gemaakt?

Elk moment van het maken van een broek is het resultaat van vele jaren ervaring. We hebben veel aandacht besteed aan elk detail en elk klein stukje is specifiek gekozen om een product te maken dat uitstekend comfort biedt. Onze FlexiWork werkbroek bestaat bijvoorbeeld uit 64 stuks, 6 stofsoorten en 46 soorten accessoires, zoals knopen, gespen en labels. Om deze te voltooien, zijn er 184 productiestappen, 122 productieminuten, 59,19 meter snijdingsperimeter en 40 000 steken.How Snickers Workwear trousers are made

64 stuks in een broek, waarom zoveel?

Omdat het menselijk lichaam complex is. Om de drager maximale bewegingsvrijheid te bieden en om zich niet beperkt te voelen tijdens het dragen van de kleding, moeten we een vorm construeren die het lichaam volgt, ongeacht de maat of stijl die u kiest. We willen ook de functionaliteit van de broek maximaliseren. Zakcompartimenten bijvoorbeeld, één broek heeft ten minste 16 zakcompartimenten voor verschillende doeleinden.

Hoe zit het met de keuze van stof, draad en naden?

Ze hebben een grote impact op het product, vooral op het comfort. We overwegen altijd verschillende opties van stoffen en testen deze zowel afzonderlijk als in combinatie voordat de productie wordt gestart. Welke stof we kiezen, is van invloed op welke draad we gebruiken. We hebben naadspecificaties voor al onze naden, evenals regels voor het naaien. Als je bijvoorbeeld een trens maakt, wordt gebruikt om de zakken te versterken of de kniestukken op hun plaats te houden, gelden er verschillende regels om de stof te beschermen en er toch goed uit te zien.

Maakt mijn maatkeuze iets uit?

Het maakt veel uit, zowel op het gebied van comfort als duurzaamheid. Als u wilt dat uw broek lang meegaat, is het belangrijk om de juiste maat en stijl te kiezen die goed past bij uw lichaam en voor uw beroep. Het heeft ook invloed op de ergonomische functies zoals de plaatsing van de kniestukken en zakken. Een broek die goed bij je past, beperkt je niet tijdens de werkdag, integendeel, ze helpen je door elke beweging te volgen, ongeacht de werkhouding.

Dus, wat is "het geheim" achter een goede werkbroek?

Volgens mij is het geheim dat het zoveel meer is dan het samenvoegen van stukjes stof. Het is een teaminspanning die toegewijde mensen, veel kennis en uitgebreide ervaring combineert. Een goede werkbroek is het resultaat van de positieve energie die is besteed aan het maken ervan. Er zit niet één bonnetje achter "de perfecte broek", alle stijlen zijn uniek.

PROFIEL Margarita Kleinhofa

Titel: Senior Product Developer bij Snickers Workwear.
Familie: Echtgenoot en twee dochters. "Mijn man is een timmerman die geweldig is, omdat hij zowel een eindgebruiker als een adviseur in mijn werk kan zijn."
Woont in: Tukums in Letland, op loopafstand van de fabriek.
Achtergrond: Werkt in de textielsector sinds 1990. Begonnen als een ingenieur / technoloog in een kleine fabriek voor werkkleding. Kwam in 2003 bij Snickers Workwear als boekhoudster en heeft sindsdien functies bekleed als productietechnoloog, kledingtechnoloog en kwaliteitsbeheerder.

DE 6 SERIE WERKBROEKEN

Vind uw juiste maat

We hebben verschillende maten modellen voor onze 3- en 6- serie broeken. Probeer onze matengenerator om hulp te krijgen om de maat te vinden die het beste bij u past.

U kan ook altijd onze matentabel raadplegen. (pdf, 572 kB)

Size generator

Vraag het ons