Partner login

Ontdek de nieuwe generatie werkbroeken

Ontdek ons compleet nieuw concept van verschillende broekenfamilies die elk afgestemd zijn op specifieke wensen en type werkzaamheden. Ze zijn allen ontworpen voor superieur werkcomfort elke dag, het hele jaar door.

Blijf koel en geventileerd

Ben je al klaar voor een warm seizoen? Onze LiteWork collectie biedt het beste op het gebied van ventilatie en vochtafvoer door het gebruik van revolutionaire 37.5® technologie. Probeer het zelf en ontdek een nieuwe manier van koel blijven wanneer het warm is.

Bekijk het LiteWork assortiment

Wanneer de uitdaging steeds anders is

Welke werkdag je ook te wachten staat, onze AllroundWork werkkleding is altijd een goede keus. De combinatie van een uitstekende pasvorm, slijtvast comfort en geavanceerde functionaliteit zorgt ervoor dat je klaar bent voor elke situatie.

AllroundWork

RuffWork

Hard werken in een veeleisende omgeving? Wij bieden de perfecte oplossing: de RuffWork werkbroek voorzien van een robuust design voor het zware werk. De robuuste broeken uit de RuffWork familie hebben een volledig nieuw eigentijds design en een perfecte pasvorm voor een superieur comfort en optimale bewegingsvrijheid. U kunt vertrouwen op duurzame materialen en versterkte functionaliteit voor duurzame bescherming en een optimaal werkcomfort.

RuffWork

Sterk design met een tijdloze denim uitstraling. RuffWork werkbroeken gemaakt van sterk en comfortabel Cordura® denim, die met elke wassing mooier wordt. Reken op alle verstevigingen en kenmerken die nodig zijn voor slijtvast comfort en bescherming tijdens het werk.

RuffWork Denim

FlexiWork

Hoog werktempo? Probeer onze nieuwe FlexiWork werkbroek: optimaal comfort en extreem flexibel. Deze high-tech werkbroek heeft een op het lichaam afgestemd design en is gemaakt van lichtgewicht stretchmateriaal voor optimale bewegingsvrijheid. Dankzij geavanceerde kniebescherming, robuuste verstevigingen van Cordura® op precies de juiste plekken en diverse goed bereikbare zakken bent u volledig uitgerust om topprestaties te leveren.

FlexiWork

37.5® Technologie

Topatleten kunnen al langer genieten van de voordelen van ’performance wear’. Nu kunnen vakmensen dat ook, want Snickers Workwear is een van de eerste producenten die 37.5® technologie introduceert in haar kleding.

37.5® Technologie voor werkkleding

Vertrouw op een klassieker:

Met onze klassieke 3-serie werkbroeken krijgt u geavanceerde functionaliteit met comfort en bescherming waar u in elke situatie op kunt vertrouwen. Verkrijgbaar in een grote reeks stoffen en kleuren en met of zonder holsterzakken zodat u de broek kunt kiezen die bij u past.

Naar de 3-serie werkbroeken

Je hebt maar één paar knieën. Bescherm ze voor de toekomst.

 • 9110 Kniebeschermers

  Efficiënte en comfortabele kniebeschermers voor betrouwbare gecertificeerde knibescherming. EN 14404 (Type 2, Level 1).

 • 9111 Service Kniebeschermers

  Comfortabele gecertificeerde kniebescherming, ideaal als u slechts af en toe knielt tijdens werk binnenshuis op een effen oppervlak. EN 14404 (Type 2, Level 0).

 • 9112 D3O Lite™ Kniebeschermers

  Het ultieme in comfort, demping en bescherming voor uw knieën. Ventilerende kniebeschermers van high-tech D3O Lite™ materiaal. EN 14404 (Type 2, Level 1).

 • 9118 Vloerleggers kniebeschermers

  Gecertificeerde kniebescherming voor de vloerenlegger. Kniebeschermers die hun vorm en positie behouden. EN 14404 (Type 2, Level 1)

 • 9191 XTR D3O® Kniebeschermers

  Actieve kniebeschermers voor actieve vakmensen, voorzien van schokabsorberend D3O® materiaal voor extreme bescherming en duurzaamheid. EN 14404 (Type 2, Level 1).