Partner login

Overwin de warmte

Snickers Workwear - België

Om koel, scherp en comfortabel te blijven bij warm weer, is de keuze van werkkleding erg belangrijk. Om optimaal te presteren, moet uw werkkleding een uitstekende ventilatie bieden, gemaakt zijn van materiaal dat snel droogt en toch de bescherming geven die u nodig heeft. Bereid jezelf voor op warme dagen op het werk.

KLEED U TIJDENS DE WARMTE

De warmte van de zon brandt. Je voelt hoe het zweet uitbreekt, verlangend naar dat briesje om je wat verluchting te geven en je af te koelen. Het is tijd om af te koelen. Hier zijn de drie belangrijke aspecten om na te denken over wanneer u zich kleedt voor het warm weer.

Ventilatie

Wanneer de temperatuur stijgt, is ventilatie de sleutel. Ventilatie kan op verschillende manieren worden bereikt, ofwel door de manier waarop de werkkleding is ontworpen of door de functionaliteit die deze heeft. Twee van de belangrijkste kenmerken die we in onze werkkleding gebruiken om een ​​groot ademend vermogen te bieden, is de 37.5®-technologie voor koelcomfort en de Mechanical Air Flow™, ingebouwde ventilatie aan de achterkant van je knieën.

Materiaal

De keuze van de stof van uw werkkleding is van invloed op hoe comfortabel u zich zult voelen tijdens de werkdag. Lichtere stoffen bieden meer ventilatie en drogen snel, terwijl katoen bijvoorbeeld het vocht absorbeert en langzaam droogt. Onze LiteWork-collectie is speciaal ontwikkeld voor warme dagen op het werk, en biedt werkkleding gemaakt van lichtere stoffen voor geweldige ventilatie en comfort.

Bescherming

Veiligheid staat altijd voorop, ook tijdens warmere dagen op het werk. Als u overdag veel op uw knieën werkt, moet u een driekwartswerkshort aandoen in plaats van korte broeken, zodat u een goede kniebescherming kunt dragen terwijl u nog steeds geniet van de ventilatie die een kortere werkbroek biedt. Natuurlijk geldt ook bescherming op uw hoofd. Gebruik een pet wanneer u in direct zonlicht werkt.

LICHTE SNELDROGENDE WERKKLEDING

Onze LiteWork-collectie is speciaal ontwikkeld voor een warmer klimaat. Het beschikt over de revolutionaire 37.5®-technologie voor het beste in vochttransport en ventilatie. Geavanceerde functionaliteit en geweldige materialen zorgen voor koel en droog werkcomfort, ongeacht de weersomstandigheden.

Bekijk onze LiteWork collectie

BLIJF IN UW COMFORTZONE

Het is een uitdaging om de juiste temperatuur en luchtvochtigheid te behouden wanneer je fysiek aan het werk bent. Prestaties en comfort zijn nauw met elkaar verbonden. Door de 37.5®-technologie toe te passen in onze werkkleding, kunt u overdag droog en comfortabel blijven, ongeacht de buitentemperatuur.

Lees meer over de 37.5 technologie

DRIEKWARTS OF SHORTS?

Bij het kiezen tussen driekwartshorts of korte broeken moet je je behoefte aan bescherming in evenwicht houden met je behoefte aan ventilatie, aangezien 'pirate' shorts kniebescherming mogelijk maken. Het is ook een vraag over welke functies en eigenschappen die je nodig hebt, zoals hoeveel en welke soort zakken. Uiteraard is stijl ook een factor.

Neem de goede lengte

BESCHERM UW HOOFD

Zorg ervoor dat je je briljante geest beschermt.
Voorkom oververhitting door je hoofd te bedekken met een pet tijdens warme en zonnige dagen. Onze petten bieden een uitstekende bescherming tegen de zon en de modellen met voorgevormd vizier geven je ook een stoere look. Al onze petten bieden voldoende ruimte voor profilering.

Bekijk onze accessoires

BE COOL

Een t-shirt is het perfecte kledingstuk voor je werkkleding tijdens warme en zonnige werkdagen.
Ons assortiment t-shirts bevat topkleding die veel comfort biedt. Het assortiment omvat modellen met korte en lange mouwen, zodat u het ontwerp kunt kiezen dat u wenst. De meeste t-shirts bieden ook geweldige mogelijkheden voor bedrijfsprofilering.

Bekijk onze t-shirts

HIGH-VIS ZOMER EDITIE

Onze High-Vis-collectie voor lente en zomer omvat werkkleding binnen de AllroundWork-, FlexiWork- en LiteWork-families. De collectie bestaat uit korte broeken, polo's en t-shirts met een goede zichtbaarheid en tegelijkertijd meer geventileerd en lichter. Maximaliseer uw persoonlijke bescherming door zichtbaar te blijven.

Bekijk onze high-vis collectie

Ontdek meer ↓

Wees de wind te slim af

Wanneer het begint te waaien kun je maar beter opletten. Zelfs al lijkt het droog en helder, als het begint te waaien daalt de temperatuur drastisch. Als je echter de goede windproof kleding draagt blijf je warm en comfortabel.

De keuze hangt samen met de werkintensiteit en hoe lang je precies buiten bent. Als je hard werkt is ventileren vermogen belangrijk om je lichaamstemperatuur te reguleren. En hoe langer je aaneengesloten werkt, des te belangrijker wordt de mate van windproofheid.

Leer meer over bescherming tegen de wind

Blijf droog in de regen

Droog en comfortabel blijven in de regen draait allemaal om het kiezen van de juiste regenkleding. En wat het juiste is, hangt af van de werkintensiteit en hoe lang je aaneengesloten in de regen werkt.

Wanneer je hard aan het werk bent is ook het ademende vermogen belangrijk voor het ventileren van je lichaamswarmte. Hoe langer je in de regen werkt, des te strenger zou je moeten letten op de waterproof capacitieten van je kleding.

Leer meer over regenkleding

Vraag het ons