Partner login

Kleedt u op het weer

Snickers Workwear - België

Eén ding is zeker: je kunt het weer niet veranderen. Maar het weer verandert zelf wel: van seizoen tot seizoen en soms zelfs van uur tot uur. Dit vraagt enorm veel van uw werkkleding.

U moet zich kunnen aanpassen aan de steeds veranderende omstandigheden. En dat is precies wat u met het Snickers Workwear Active Climate System kunt doen.

Het Snickers Workwear Active Climate System - Werkt het hele jaar door voor u

Al onze kledingstukken zijn zo ontworpen dat ze in samenwerking met elkaar functioneren. Dit betekent dat onze eerste, tweede en derde laag kledingstukken speciaal gemaakt zijn om samen perfecte prestaties te leveren. Zo kunt u zich eenvoudig aanpassen aan het klimaat terwijl de optimale combinatie van comfort op het werk, functionaliteit en bescherming behouden blijft, onder alle weersomstandigheden.

Het is eigenlijk zeer eenvoudig: met het Snickers Workwear Active Climate System bent u voorbereid op alles waar u buiten mee in aanraking komt. Zo kunt u een moeilijk klimaat omzetten in extreem werkcomfort. Het hele jaar door.

Cold Windy Hot

KOUD, NAT, VEEL WIND?

Buiten werken valt niet mee. Of het nu ijskoud of snikheet is, of als wind en regen u tot stilstand proberen te brengen, het is de uitdaging om comfortabel en goed beschermd te blijven terwijl u toch gemakkelijk bij uw gereedschappen kunt. Met het Snickers Workwear Active Climate System weet u dat dat kan. Het brede assortiment geavanceerde kledingstukken voor verschillende seizoenen is ontworpen om het probleem van het weer uit de weg te ruimen - zodat u zich volledig op uw werk kunt concentreren om optimaal te presteren.

DRAAG DE JUISTE KLEDING

De juiste kleding dragen is eenvoudig als u goed bent voorbereid. Zorg er gewoon voor dat u de juiste uit de juiste kledingstukken kunt kiezen wanneer het weer omslaat. En zorg ervoor dat de kleding die u draagt samen een compleet systeem vormt. Volg dan deze basisregels voor uw kleding tijdens een werkdag:

  • Pas altijd uw kleding aan aan de omgeving
  • Pas uw kleding aan aan uw activiteitenniveau
  • Draag lagen kleding die goed samenwerken
  • Zorg voor vochtafvoer en ventilatie
  • Verhoog tijdelijk de isolatie wanneer u rust

Vraag het ons