Partner login

Blijf veilig en zichtbaar met high-vis werkkleding.

Snickers Workwear - België

High-visibility werkkleding is een belangrijk onderdeel van de persoonlijke bescherming als je in slecht verlichte omstandigheden werkt. Onze verbrede collectie high-visibility kleding biedt een ruime keuze in functionaliteit en comfort voor iedereen die in het donker werkt.

We weten dat onze ervaren dragers van onze werkkleding het prettig vinden dat ze met onze high-vis kleding dezelfde kniebescherming, voorgebogen broekspijpen en uitstekende pasvorm hebben die ze gewend zijn.

"We hebben onze populairste ontwerpen genomen en deze broeken en jacks herwerkt tot versies met een hoge zichtbaarheid, terwijl we tegelijkertijd functies toevoegd hebben die een vereiste waren, zoals ingebouwde voor ID-badge houders."

EEN LEVENSREDDER ZONDER COMPROMISSEN

We nemen je veiligheid zeer serieus, zonder compromis. Dit zie je terug in onze werkkleding, onze high-vis jassen, T-shirts, polo's en vesten hebben bijvoorbeeld reflecterende strepen die helemaal rondom en over de schoulders lopen zodat je zichtbaar bent vanuit elke hoek. Ook als je voorover buigt.

Direct gezien en ontdekt worden, kan levensreddend zijn in gevaarlijke werkomgevingen.
De afbeelding laat zien hoe de zichtbaarheid verschilt tussen mensen die donkere, lichte en reflecterende kleding dragen terwijl ze worden verlicht door middel van standlichten en dimlichten.
Donkere persoon - donkere kleding. Witte persoon - lichtgekleurde kleding. Gele persoon - reflecterende werkkleding.
A = Auto met grootlicht
B = Auto met dimlichten

"Wanneer de grootlichtlampen van een auto verlicht zijn, zijn ze vanaf 150 meter zichtbaar. Op een afstand van 450 meter Reflecterende werkkleding is op een afstand van 450m zichtbaar."

WERKKLEDING MET ZICHTBAAR COMFORT

Ook in high-vis kleding moet je comfortabel kunnen werken. Daarom zijn onze ongevoerde jassen en werkbroeken gemaakt met comfortabel katoen aan de binnenkant en vuilafstotend polyester aan de buitenkant. Een briljante mix die je comfort verbetert en het risico op zweten vermindert.

DUURZAME MATERIALEN VOOR KLEURVASTE BESCHERMING

Met onze high-vis kleding ben je verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit en een langdurige bescherming. Dankzij een deel duurzaam polyester in de kleding behouden ze hun vorm en heldere high-vis kleur en weerstaan vocht, olie en vuil was na was.

Snickers Workwear High-Vis-broek

 • 6230 AllRoundWork, Klasse 2

  Deze moderne high visibility werkbroek combineert een fantastische pasvorm en slijtvast comfort met geavanceerde functionaliteit. De geïntegreerde superieure kniebescherming, ventilatie en stretch inzet is deze werkbroek gemaakt om te presteren op het werk.

  EN 20471, klasse 2; EN 14404

  6230 AllRoundWork, HV Werkbroek met holsterpockets+ KL2
 • 6331 AllroundWork, Klasse 2

  Geavanceerde high visibility werkbroek met een fantastische pasvorm en slijtvast comfort. De superieure kniebescherming en geïntegreerde ventilatie zorgen ervoor dat je elke dag een goede prestatie neerzet.

  EN 20471, klasse 2; EN 14404

  6331 AllRoundWork, HV Werkbroek+ KL2
 • 6639 AllroundWork, Klasse 2

  Altijd warm en zichtbaar. Deze winterbroek met hoge zichtbaarheid is gevoerd met 37,5 isolatie voor een uitstekende warmte en uitstekende ventilatie, waardoor u uitstekend werkcomfort hebt met een geavanceerd design en bescherming waarop u kunt vertrouwen.

  EN20471, klasse 2; EN 14404

  6639 AllRoundWork, HV 37.5 Gevoerde Werkbroek+ KL2
 • 6931 FlexiWork, Klasse 1

  Deze lichtgewicht werkbroek is voorzien van high visibility broekspijpen. Het high-tech body-mapped ontwerp combineert een ventilerende stretchstof met Cordura® versteviging waar je het nodig hebt. Samen met de handige zakken enfunctionaliteiten maakt dit een flexibele werkbroek waarin je comfortabel werkt en alle bewegingsvrijheid hebt.

  EN 20471, klasse 1; EN 14404

  6931 FlexiWork, HV Werkbroek+ met holsterzakken, KL1
 • 6932 FlexiWork, Klasse 2

  Comfortabel werken terwijl je alle felxibiliteit behoudt en zichtbaar blijft vanuit elke hoek. Deze lichtgewicht werkbroek helpt je daarbij dankzij een high-tech ontwerp dat op je lichaam geschreven is, gecombineerd met ventilerende stretch en verstevigd met Cordura®. De holsterzakken geven je de ruimte voor al je gereedschap.

  EN 20471, klasse 2; EN 14404

  6932 FlexiWork, HV Werkbroek+ met holsterzakken KL2

Ontdek meer ↓

Het verschil tussen oranje en geel

Het is meestal gemakkelijker om een persoon te zien die geel fluorescerende kleding draagt in vergelijking met oranje. Dit komt omdat het meer lichtkracht heeft dan oranje, het schijnt vanuit een bepaalde hoek helderder voor het oog. In een wit winterlandschap is echter het tegenovergestelde van toepassing.

Dit komt door een hoger contrast met een witte achtergrond. Dus, hoewel oranje minder helderheid heeft dan een geel fluorescerend materiaal, is de oranje kleur beter zichtbaar in een winterlandschap vanwege het hogere contrast. In dit geval overtreft contrast luminantie.

Snelle gids voor High-vis werkkleding

Hier kan u meer lezen over de verschillende klassen, EN, hoe het werkt en hoe u voor uw hoge visibiliteits werkkleding kunt zorgen.

Een korte handleiding voor werkkleding met een hoge zichtbaarheid

Snickers Workwear High-Visibility collectie

Bekijk onze high visibility producten voor veiligheid en zichtbaarheid.

High-vis collectie

Ons assortiment high-vis werkkleding

Snickers Workwear-kledingstukken met hoge zichtbaarheid, het Twisted Leg™-ontwerp en het Snickers Workwear Gusset™ in het kruis voor een uitstekende bewegingsvrijheid.

Met Cordura® versterkte kniezakken voor extra duurzaamheid. En nog veel meer!

Vind je favoriet en blijf erbij!

Bekijk onze High-Vis-werkkleding

Vraag het ons