Partner login

Een klassieker waar je op vertrouwt

Snickers Workwear - België

Industriële installatie is zwaar werk dat veel vergt van de kleding. Dat is de reden dat Jörgen Olsson, monteur en partner bij GIAB kieskeurig is als het om zijn werkbroeken gaat. Voor hem gaat er niets boven de klassieke 3-serie werkbroek.

Hoe belangrijk is werkkleding voor jou?

Voor ons zijn ze heel belangrijk, je werkt er elke dag lange uren in, dus ze moeten goed zitten. We hebben ook andere merken geprobeerd in het verleden, maar sommige hebben vreemde zakken die gewoon niet werken. Of ze slijten veel te snel. Nu kopen we alleen nog de 3-serie van Snickers, dat is het model dat iedereen het fijnst vindt.

Wat maakt deze broek tot een echte favoriet?

De kwaliteit is goed, ze hebben een goede pasvorm en voor ons zijn de holsterzakken ook een goede toevoeging. Sommige medewerkers dragen een hoop gereedschap mee zoals tangen en schoevendraaiers, dus ze worden veel gebruikt. En aangezien we ook een hoop laswerk doen en vaak haaks slijpen vinden we de zware katoenen stoffen fijn omdat deze niet zo snel verbranden.

Moet je vaak je broeken vervangen?

Ja, het werk is zwaar en vaak heel vies. Elke medewerker heeft altijd drie broeken die er goed uitzien en die goed functioneren. En we kopen altijd hetzelfde model, dus het is makkelijk om je maat te onthouden en een collega te vragen of hij een broek voor je mee kan nemen als hij toch naar de winkel gaat. Als bedrijf vinden we het ook belangrijk om er goed uit te zien, daarom dragen we allemaal zwart. We krijgen weleens aanbiedingen en zelfs gratis werkkleding aangeboden, maar dat slaan we altijd af. Misschien dat we kieskeurig zijn, maar we willen gewoon dragen wat we fijn vinden.

Een favoriet als het gaat om comfort, functionaliteit en bescherming

De 3-serie werkbroek is voorzien van een geavanceerde snit met Twisted Leg™ ontwerp, superieure kniebescherming, Cordura® verstevigingen voor extra duurzaamheid en een reeks handige zakken en vakken.

Met onze klassieke 3-serie kun je rekenen op geavanceerde functionaliteit, comfort en bescherming waar je op kunt vertrouwen, elke dag weer.

Verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren, met of zonder holsterzakken, zodat je degene kiest die bij jouw wensen past.

Vind hier jouw favoriete werkbroek

De klassiekers uit de 3-serie

    Vraag het ons